Voorkom 7 valkuilen als ondernemer

Je hoeft niet alles in 1x goed te doen. Ontspannen ondernemen is een vaardigheid. Ook jij kunt die stap voor stap leren.

7 ervaren ondernemers helpen je gratis daarbij in deze Zevensprong. Ontvang 7 dagen gratis 7 trainingen in je e-mail en ga meer ontspannen ondernemen. Klaar voor? 

50%
Train je ondernemerschap
Ontvang 7 dagen lang elke dag GRATIS een training met opdracht.
Ondernemerschapstraining!
Meer ontspannen ondernemen met de Zevensprong - 7 daagse emailtraining
100.000+
fouten gemaakt
49.000+
mensen getraind
40+ 
jaar ondernemerschap
Zarayda Groenhart

Zarayda Groenhart

VideoBusinessSchool

Wat ik leer, geef ik door met liefde en plezier.

Wat een eer om mee te mogen doen aan dit prachtige project van de toppers van 365 Dagen Succesvol!

Vrijheid, genoeg klanten, doen wat jij leuk vindt ...

Meer vrijheid, doen wat je hart heeft en bijdragen aan een betere wereld. Daar ga je als ondernemer voor.


Maar soms voel je je alleen met je droom. Dan ben je zo druk dat je geen tijd meer voelt voor je gezin en vrienden. Je vraagt je af waarom er niet meer klanten komen. Je bent gestresst en weet niet waar je moet beginnen om jouw droombedrijf te krijgen: steeds genoeg klanten om relaxed van te leven. Dit zijn de vraagstukken waar veel ondernemers mee worstelen: 


  • Hoe kies ik de juiste richting?
  • Hoe zorg ik dat klanten mij kennen?
  • Hoe zorg ik dat ik me niet alleen voel?
  • Hoe houd ik focus?
  • Hoe blijf ik doorzetten en genieten?
  • Hoe kies ik de juiste prijs?
  • Hoe verkoop ik meer?


Ondernemen is een vaardigheid. Vaardigheden kun je leren. Stap voor stap trainen en elke dag een beetje beter worden. In de gratis Zevensprong kijk je samen met ervaren ondernemers 7 dagen lang naar deze grootste uitdagingen in je business - en zet je meteen een stap.

"Ik heb hier heel veel aan om te groeien als ondernemer en mijn bedrijf te laten groeien!"
persoon
Linda
"Ik hou van jullie positieve, heldere en no-nonsens manier van de dingen duidelijk maken."
persoon
Marian

"Ik haal er veel inspiratie uit en ervaar het als een goede steun voor de ontwikkeling van mijn bedrijf" 

persoon
Bart

Van ondernemers voor ondernemers

Net als jij begonnen wij met grootse dromen. Dromen over wereldvrede en Nederland het gelukkigste land ter wereld. 365 Dagen Succesvol groeide uit tot een miljoenenbedrijf.

Lukte dan alles? Ging alles de hele tijd goed? Hadden wij geen stress, verdriet, of twijfel?  Nee, dat is natuurlijk onzin! Wij zaten soms ook in de knoop en haalden onze bedrijfsdoelen soms niet.  Maar we hebben onze fouten omgezet in belangrijke lessen die uiteindelijk heel belangrijk zijn geweest voor ons succes. Elke dag delen wij en andere ervaren ondernemers onze lessen in de 365 Business Tribe.

Deze Zevensprong maakten we samen met andere ervaren ondernemers: 

  • David de Kock  & Arjan Vergeer (365 Dagen Succesvol)
  • Mark Tigchelaar (FocusAAN)
  • Zarayda Groenhart (VideoBusinessSchool)


Onze 7 lessen over de meest voorkomende ondernemersproblemen geven we gratis weg, zodat jouw ondernemerschap elke dag een beetje beter en leuker wordt.

Meer ontspannen ondernemen met de Zevensprong - 7 daagse emailtraining

Ontspannen ondernemen met Zevensprong

Je zou haast gaan denken dat je als ondernemer maar één ding goed hoeft te doen en dat dan alles lukt. Tel de advertenties er maar op na: 1 marketingmagneet voor veel nieuwe klanten, 1 formule voor 100.000 euro omzet, 1 tool om alles gedaan te krijgen, etc.


Zo werkt de echte wereld niet: ondernemen gaat niet over één doorbraak die alles oplost. Lekkere soep maak je ook niet van 1 ingrediënt.

Het gaat juist over consistentie. Stapje voor stapje. Een dans tussen al die verschillende gebieden die je als ondernemer moet snappen. Pas wanneer je als ondernemer op 7 gebieden orde op zaken hebt, gaat het vanzelf. 


Lukt dat in 1 keer? Nee. Maar je kunt wel elke dag dichterbij komen. Elke dag meer ontspannen, gelukkiger en effectiever. Elke dag beter voor je klanten en voor jezelf.


Daarom zetten we 7 problemen op een rij met daarbij 7 krachtige oplossingen in 7 korte videotrainingen: 1 voor elke dag. Met deze Zevensprong maak je gratis een Reuzensprong naar meer ontspannen ondernemen

50%
Train je ondernemerschap!
Train de 7 gebieden die je als ondernemer op orde wilt hebben met deze 7 videotrainingen via e-mail.
Ontspannen-ondernemen-training graag!
Your information is safe with us

De 7 grootste problemen van ondernemers:

Strategy Sunday

Strategieprobleem:

Hoe kies ik de juiste richting?
Marketing Monday

Marketingprobleem:

Hoe zorg ik dat klanten mij kennen?
netwerken

Mensenprobleem:

Hoe zorg ik dat ik me niet alleen voel?
werken aan je bedrijf

Executieprobleem:

Hoe houd ik focus?
mindset ondernemen

Mindsetprobleem:

Hoe houd ik het leuk vol?
Finance Friday

Geldprobleem:

Hoe kies ik de juiste prijs?
Sales Saturday

Verkoopprobleem:

Hoe verkoop ik makkelijker?

Klaar met het geworstel?

Vraag gratis de Zevensprong aan! 

Doe slim: leer van andere ondernemers met meer ervaring. Net als de bijna 1000 ondernemers in de 365 Business Tribe. Met de 7 videotrainingen in de Zevensprong kom ook jij elke dag dichterbij meer ontspannen, gelukkiger en effectiever ondernemen.

50%
Train je ondernemerschap
Ontvang 7 dagen lang elke dag GRATIS een training met opdracht.
Ondernemerschapstraining!
Meer ontspannen ondernemen met de Zevensprong - 7 daagse emailtraining
"Wat een gaaf idee om elke dag een kleine stap te zetten. Dat geeft inspiratie!"
persoon
Elke
"Heerlijk, elke dag zo'n leermoment van een andere expert."
persoon
Kim

"Ik heb gelijk wat afspraken gemaakt met mensen uit mijn netwerk. Samen kom je verder!" 

persoon
David
arrow_drop_up arrow_drop_down