Succesvol Ondernemen Seminar - 4 september in Veenendaal

Leer op een ontspannen manier succesvol ondernemen met de 365 succesformule 

magneet

Maak in 1 middag jouw successtrategie

Je ontdekt de bewezen succesformule van 365 voor meer omzet, klanten en resultaten om jouw grote dromen waar te maken.

Verdubbel resultaat en plezier

Verdubbel je resultaat en plezier

Je leert de krachtige stappen naar meer persoonlijke vrijheid en een hoger inkomen in een gezonder bedrijf.

Samen kom je verder

Live netwerken met andere ondernemers

Ontmoet inspirerende collega-ondernemers, kijk van elkaar af en moedig elkaar aan op je ondernemersavontuur.

Aftellen om van jouw onderneming een succes te maken

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Waarom ben je voor jezelf begonnen?

Als je aan ondernemers vraagt, geven ze vaak dezelfde soort antwoorden. Meer vrijheid en niemand die zegt wat je moet doen. Meer impact maken en mensen écht helpen. Meer geld verdienen en financieel vrij worden. Als je daarna vraagt "Is dat gelukt?" kijken ze je aan en zeggen ze in het meest optimistische geval: work in progress… 

We zien bij veel ondernemers dat ze:
 1. geen goede aanpak hebben om moeiteloos klanten te vinden
 2. onrustig en gespannen zijn over hun onderneming;
 3. weinig grip hebben op hun financiën en langetermijnstrategie;
 4. uit noodzaak overal ja tegen zeggen, ook als ze het niet willen doen;
 5. erg bezig zijn met wat ‘de concurrentie’ doet;
 6. veel te hard werken en geen goede work-life balance hebben
 7. niet de vrijheid en impact ervaren die ze graag willen

Succesvol ondernemen kun je leren!

Toen we zo’n tien jaar geleden begonnen met 365, besloten we dat er 1 vaardigheid was die bepaalde of al die mooie dromen van ons zouden uitkomen: ondernemerschap. We ontdekten dat je succesvol ondernemen kunt leren. Ook als je niet uit een ondernemersfamilie komt. Ook als je het nog nooit gedaan hebt. Succesvol ondernemen is geen toeval: het is een serie slimme keuzes. 

We ontdekten hoe je heel ontspannen:

 • een magneet wordt voor klanten, werknemers en partners;
 • nooit meer financiële stress hebt;
 • heel veel focus en rust hebt in je agenda;
 • selectief kunt zijn in wat ze wel en niet doet;
 • klanten krijgt die ‘fan’ worden;
 • veel harder groeit dan de rest in de markt.
Met grote dromen spreekt Arjan in ZiggoDome

Verlang je ook naar meer klanten, een moeiteloze aanpak en meer grip op je tijd en geld?

Dit is je kans! Juist in deze corona-tijd willen we meer ondernemers op weg helpen en daarom organiseren we weer voor het eerst eenmalig een LIVE seminar in de Basiliek in Veenendaal op zaterdag 4 september. Het is live, interactief, inspirerend en heel leuk. Arjan laat je tot in detail zien waarom we groeien, blije klanten hebben, winst maken en een leuk leven leiden. Zelfs in onzekere tijden. Je krijgt tijdens het seminar een radicaal eerlijke kijk achter de schermen van onze bedrijven en onze manier van werken, zodat je dit ook zelf kunt implementeren in jouw bedrijf. Tot slot ga je ook daadwerkelijk aan de slag met jouw persoonlijke successtrategie die je helpen om jouw grote dromen waar te maken..
Let op: we geven dit live seminar slechts 1 keer, dus wil je aan de slag met jouw successtrategie? Reserveer dan nu je stoel.

"Het seminar hielp me meer balans tussen werk en vrije tijd te vinden. Ik ben heel gelukkig in mijn werk, ik werk aan mijn missie dus ja, kracht en valkuil tegelijk. Stap voor stap helpen jullie me daarbij. Ook door tarieven te verhogen. Had ik anders niet gedaan."
Karin
€ 197,-
67,- 

Succesvol Ondernemen Seminar

 • Maak in 1 middag jouw persoonlijke successtrategie
 • Exclusieve inkijk in de groeistrategie van 365
 • Live netwerken met andere ondernemers
 • Verdubbel jouw impact, resultaat èn plezier
 • Maak jouw ondernemersdromen waar

  Let op: dit seminar wordt slechts eenmalig gegeven en er is beperkt plek (vol=vol). Het Seminar is al voor 73% uitverkocht!

Maak van jouw droom een droombedrijf

De afgelopen jaren krijgen we elke dag vragen van ondernemers uit Nederland en België. Van coaches tot IT’ers, van retailers tot sportschoolhouders, van consultants tot schoonheidsspecialisten.

De vragen zijn vaak hetzelfde: hoe krijg je nieuwe klanten? Hoe vraag je hogere prijzen? Hoe maak je impact? Hoe kun met meer ontspanning en minder stress ondernemen? Hoe bouw je een financieel gezond bedrijf? Hoe maak je met je droom een succesvol bedrijf?

Herkenbaar? Kom dan naar het eenmalige live Succesvol ondernemen Seminar.

'Doe wat er er écht toe doet', was wat er voor ons overbleef toen onze goede vriend Jip overleed. Die drive vormde onze missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken.

We wisten dat dat alleen zou lukken als we goed werden in ... ondernemerschap. Dus dat zijn we gaan stap voor stap gaan leren van de besten. En inmiddels hebben we tienduizenden ondernemers getraind in onze programma's, webinars en seminars. 

Mogen we ook jou de stappen leren van een droom naar een succesvol bedrijf?

Over ons

Wij zijn David & Arjan en je kent ons van 365 Dagen Succesvol. Onze missie is dat we samen van Nederland het gelukkigste land ter wereld maken.

Als je ons een paar jaar geleden had verteld wat er in zo’n korte tijd kan gebeuren, hadden we je niet geloofd. Dat we vier bestsellers zouden schrijven. Dat we uitverkochte evenementen zouden organiseren voor tienduizenden mensen op bijzondere locaties zoals Afas Live en de Ziggo Dome. Dat we inmiddels vier succesvolle ondernemingen hebben die stuk voor stuk gezond aan het groeien zijn, óók in Corona-tijd. Ondanks Corona is afgelopen jaar een waanzinnig succesvol jaar geworden.

 • We hebben drie nieuwe bedrijven opgericht die alle drie financieel supergezond zijn.
 • We hebben een boek uitgebracht dat een bestseller is geworden en daarnaast de bestverkochte scheurkalender van Nederland gemaakt.
 • We hebben ons grootste betaalde live event ever geproduceerd, met meer dan 6300 deelnemers in 8 landen.
 • We hebben twee nieuwe programma’s gelanceerd die alle twee zijn uitverkocht.

Eén ding hebben we de afgelopen jaren geleerd: als je iets echt graag wilt en je kiest een methodiek om er te komen, dan kan alles. In onze 365 BusinessTribe, speciaal voor leuke ambitieuze ondernemers, helpen we je daar elke dag heel concreet mee. Met tips, experts, templates en stappenplannen voor een succesvol bedrijf.

"Wat een zeer waardevolle dag was het. Veel ins en outs over succesvol ondernemen geleerd. Ik heb er totaal anders naar gekeken al die tijd. Zin om met mijn plan aan de slag te gaan!"
Mirjam - Cramer Coaching

Dit gaan we doen tijdens het live seminar op 4 september

Magische marketing

Marketing gaat verder dan een website en een Instagram-account. Ontdek hoe jij een ware klantmagneet wordt.

Meer ideale klanten

Het grootste misverstand over klanten vinden is dat je heel goed moet kunnen verkopen. In werkelijkheid heb je iets anders te doen.

Magnetische Missie

Wanneer je klanten jouw verhaal gaan vertellen, hoef je het zelf niet meer te doen. Je ontdekt hoe ze onderdeel worden van jouw groei.

De snelste weg

De route van het opportunisme werkt niet: steeds wat anders doen, weinig structuur, alles ad hoc. Er is een slimmere en leukere weg naar groei.

Drie cruciale routines

Dit zou je op school moeten leren. Drie eenvoudige routines die je helpen naar elke doelstelling (ook buiten je onderneming trouwens).

Blokkades opruimen

Mooie plannen is 1 ding, maar als dezelfde blokkades in de weg blijven staan, kom je nergens. Met dit inzichtelijke model ruim je ze op.
sales toepassen
"Wow! Het was echt super gaaf en fijn! Zo veel handvaten gekregen om zakelijk meer te groeien."
Melanie

De allerlaatste tickets zijn nu in de verkoop!

293
Tickets zijn al verkocht
€ 197,-
67,- 

Succesvol Ondernemen Seminar

 • Maak in 1 dag jouw persoonlijke successtrategie
 • Exclusieve inkijk in de groeistrategie van 365
 • Live netwerken met andere ondernemers
 • Verdubbel jouw impact, resultaat èn plezier
 • Maak jouw ondernemersdromen waar

  Let op: dit seminar wordt slechts eenmalig gegeven en er is beperkt plek (vol=vol). Het Seminar is al voor 73% uitverkocht!

Ervaringen van anderen

Erik Edelenbosch
“Heerlijk om stapje voor stapje verder te groeien."
Manon Hoogland
"Dikke aanrader voor iedere (kleine) ondernemer!!”
Review Bart
Bart Veen
"Ik ben van een freelance producer de stap aan het maken naar een ondernemer met grootse plannen en grootse ambities."
Review Gert-Jan van der Kooij
Gert-Jan van der Kooij
"Ik verdien nu geld met mijn passie."

Veelgestelde vragen & antwoorden

Wat houdt het Seminar in?

Ondernemen kan zoveel leuker, makkelijker en effectiever. Als iemand je maar eens vertelt hoe je dat doet. Dat is precies waar deze middag over gaat. In een propvolle middag vol inzichten en eye-openers, nemen we je mee in de simpele formule om je eigen droombedrijf te bouwen. Je leert over het plan op 1 A4’tje dat we al jaren gebruiken om in vier verschillende ondernemingen duizenden klanten te vinden. Met collega-ondernemers bespreek je jouw inzichten en keuzes. Daarnaast kun je je vragen aan Arjan stellen.

Voor wie is het Seminar?

We maken de programma’s en seminars van onze 365 BusinessTribe niet voor iedere ondernemer. Wil je alleen maar snel rijk worden en kan de rest je niet schelen? Dan is dit niks voor jou. Dit seminar is voor leuke ambitieuze ondernemers met kleine bedrijven. Misschien ben je zelfstandige en pas net begonnen, misschien heb je alleen een idee en moet je nog beginnen, misschien werk je al een tijd in je eigen bedrijf en heb je een klein team, zo lang het je ambitie is om met jouw bedrijf de wereld een betere plek te maken (en jouw leven een leuker leven), ben je van harte welkom. Dus: wees welkom freelancer, zzp’er, eigenaar, oprichter of startende ondernemer. Dit is voor jou.

Waar en wanneer is het Seminar?

Het Seminar wordt op zaterdag 4 september live gegeven door Arjan Vergeer in de Basiliek in Veenendaal. Het seminar start om 13:00 uur en eindigt rond 18:00 uur. Het is live, interactief, inspirerend en heel leuk.

Welke coronamaatregelen hanteren jullie?

Wij volgen hierbij de RIVM richtlijnen. Op dit moment gelden de maatregelen dat je een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of een geprinte QR-code via testenvoortoegang.nl moet aantonen bij de ingang.

Kom naar aan het eenmalige live ondernemers seminar

Zaterdag 4 september 2021 (13.00 - 18.00 uur)

arrow_drop_up arrow_drop_down