Business Tribe: voor ondernemers die de wereld willen veranderen

Lees hier wat dit bijzondere ondernemersplatform de leden oplevert:

Wilma Leppers - Media designer en DJ

Wilma Leppers

Media Designer & DJ

Focus, inspiratie en geen financiële zorgen meer voor mijn droombedrijf

De BusinessTribe biedt veel informatie om stukjes van je bedrijf te verbeteren, een soort van bibliotheek waarin je altijd wel een een oplossing vindt. De dagelijkse inspiratie in de BusinessTribe geeft mij focus aan de dag. Nu krijgt mijn bedrijf de aandacht die het verdient


Ook heb ik tijd gereserveerd waarop ik AAN mijn bedrijf werk. Dat doe ik elke week, samen met een groepje andere ondernemers, die ik via de BusinessTribe heb leren kennen. Het is zo fijn om samen te sparren! We denken echt met elkaar mee. Met dit kleine groepje kunnen we ook wat meer persoonlijke topics bespreken.


De BusinessTribe is een plek waar je veel andere ondernemers ontmoet. Daardoor kwam ik erachter dat ik niet de enige ben die bepaalde struggles heeft. Door de inspiratie van de BusinessTribe zet ik sowieso elke dag stappen richting mijn droombedrijf. 


Één geldmachine loopt nu en ik heb financieel alles op orde en ga nu stap voor stap mijn bedrijfsactiviteiten verschuiven naar de muziekindustrie. Nu we weer mogen dansen, richt ik mijn aandacht op dance feesten. Achter de schermen voor de social media en vormgeving maar het liefst organiseer ik zelf 'vrije dans' bijeenkomsten zoals ecstatic dance.

 

De Tribe brengt ons bedrijf enorm veel: praktische handvatten, nieuwe A-spelers, ideeën, sparren etc. Fantastisch wat dit al met ons gedaan heeft in slechts 2 maanden.

transparante plaatje

Kim Sanders

Ik word geïnspireerd met wat er allemaal mogelijk is als ondernemer, zodat ik niet in mijn eigen beperkte gedachtencirkeltje blijf rondhangen. Ik leer & groei graag. Er hangt een fijne, leuke & inspirerende vibe!

transparante plaatje

Linda van Dijk

De BusinessTribe helpt me in het bereiken van mijn doelen. 

transparante plaatje

Nicoline Klooster

Sanne Meester - Structuurcoach voor creatieve ondernemers bij Meester Sanne

Sanne Meester

Structuurcoach voor creatieve ondernemers

Samen kom je zoveel verder met je ondernemersuitdagingen!

In de Business Tribe hoef je het ondernemen niet alleen te doen. Samen kom je zoveel verder in je ondernemersavontuur, -struggles en -uitdagingen!


De Business Tribe helpt me stappen te zetten met mijn bedrijf. Het is een grote bieb van info en filmpjes en praktische tips waar je meteen mee aan de slag kan. Zoals bijvoorbeeld het maken van een social media strategie, een marketing plan of het helderder krijgen van mijn ‘Why’.


In de Business Tribe vind ik antwoorden. Daarnaast heb ik er business buddies gevonden met wie ik nu samenwerk. Stapje voor stapje kom ik zo steeds verder op mijn pad.

 

Ik krijg andere inzichten op mijn manier van ondernemen en heb meer mentale kracht opgebouwd.  
transparante plaatje
Anja Nuijten
Eindelijk heb ik mijn weg gevonden: wat een mega bron van inspiratie, tips en een subtiele schop onder mijn kont is dit om de juiste acties te doen!
transparante plaatje
Elke van Raamsdonk

Hier vind ik de onderwerpen die mij als ondernemer een stap verder helpen. Plus mogelijkheden tot verbinding en samenwerking.

transparante plaatje

Marleen Stegeman

Nancy Lamont - Gezondheidscoach voor topondernemers​

Nancy Lamont

Gezondheidscoach voor topondernemers

Minder werken, meer verdienen en meer genieten

Ik werk nu minder, vraag hogere prijzen, ben meer aan het genieten en verdien meer geld dankzij de BusinessTribe.


De BusinessTribe is voor top ondernemers die willen samenwerken en iets willen betekenen voor anderen. Ondernemen is voor mij geven en gunnen. Dan bekom je heel veel. Dat merk je hier in de Tribe. 


Het kost niet veel tijd. Ik volg alles in mijn eigen ritme en werk vanuit mijn hart. Ik leef onder mijn kin, zoals de jongens het ook zeggen. De tips die ik elke dag om 6 uur van hen krijg, vind ik leuk en zetten mij in de actie.


In de BusinessTribe leer je te staan voor wie je bent en je verantwoordelijkheid te nemen. Niet dingen buiten jezelf ‘de schuld te geven’ als iets niet lukt, maar zélf stappen te zetten


De investering in de Business Tribe had ik na een half jaar al terugverdiend. Dit heeft het me al opgeleverd: 

✔ Mijn vraagprijs maal 3 gedaan en minstens zoveel blijven verkopen

✔ Slim ondernemen ipv altijd maar ondernemen.

✔ Dankzij een andere ondernemer in de Tribe heb ik een prachtige website. 

✔ 30 jaar werkte ik alleen. Nu niet meer.

✔ Ik neem niet meer alle opdrachten aan. Mijn kernwaarden zet ik nu in alles ernaast als ik keuzes maak.


Ik werk nu minder, vraag hogere prijzen, ben meer aan het genieten en verdien meer geld dankzij de BusinessTribe.

 

De BusinessTribe is ontzettend inspirerend en leerzaam. Het leuke van de Tribe is naast de lessen ook echt al die andere ondernemers op 1 plek!

transparante plaatje
Anne Kampert

Ik ben lid geworden omdat ik een netwerk wilde opbouwen, voldoende klanten krijgen en trainingen volgen. 

transparante plaatje
Hans Haak

Ik kom in een flow bij de Tribe. Ik merk dat ik veel dingen leer en het is inspirerend.

transparante plaatje

Jane Sauer

Marinelle van Dongen - Private Investigator in opleiding

Marinelle van Dongen

Private Investigator in opleiding

Precies alles wat je nodig hebt op één plek

Je kunt allerlei cursussen bij elkaar sprokkelen, je blauw betalen en dan weet je nóg niet wat slimme keuzes zijn voor je bedrijf. In de BusinessTribe wordt alles wat je nodig hebt praktisch uitgelegd. En je hebt er andere ondernemers om ervaringen mee te delen. Ideaal!


In de 365 jaaropleiding kwam ik erachter dat ik voor mezelf moest gaan kiezen en doen wat ik wilde doen. Maar wat?! Toen realiseerde ik me dat ik als kind al rechercheur van politie wilde worden. Nu heb ik besloten in die lijn door te gaan, als Private Investigator.


Door de 365 jaaropleiding kwam ik erachter dat ik dingen wilde die werkgevers me niet konden bieden, dus ja, dan moet je een eigen bedrijf opstarten. Precies op dat moment werd de BusinessTribe opgericht. Hoe handig!


Als je je eigen bedrijf wilt opstarten, moet je van alles leren. Ik was op LinkedIn wat cursussen gaan doen en ook elders wat andere cursussen. Maar ja, weet je, je kunt allerlei cursussen bij elkaar sprokkelen en dan weet je het nóg niet. David en Arjan gingen alles compact in één BusinessTribe aanbieden, ja ideaal, toen heb ik me meteen ingeschreven. Het is gewoon precies alles wat je nodig hebt op één plek. Ja, daar ben ik blij mee.


De BusinessTribe is van alles wat: de informatie die je elke dag krijgt, de trainingen van elke maand een andere expert, maar ook de reacties van iedereen onder de dagelijkse video's en uitleg. Mensen die iets delen, waarvan je denkt: ‘O, dat is ook wel iets voor mij’. En mensen die iets vragen, waar je misschien wel een oplossing voor weet. Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leven, ik kan wellicht wel een idee geven. Het is heel interactief, helpend en lerend


Samen vooruit komen, leren, open, lekker compact, alles bij elkaar. Zo omschrijf ik de BusinessTribe. 


In een bedrijfsopleiding zit iedereen er voor zichzelf. In de Tribe is het heel open: iedereen helpt elkaar om vooruit te komen. Niet: kennis voor jezelf houden om de concurrentie op afstand te houden. Wel: elkaar helpen. Dat is heel belangrijk.


Waarom zou je NIET lid worden van de BusinessTribe?! Elk klein cursusje dat je zou doen op het gebied van bedrijfsmanagement, die prijs is hoger dan die van de Tribe. Hier wordt alles wat je nodig hebt uitgelegd.


De BusinessTribe helpt mij om mijn bedrijf slim op te starten. Er zijn meer starters, er is zelfs een specifieke groep voor startende ondernemers binnen de Tribe. We zitten allemaal met dezelfde vragen, delen ervaringen en tips: Hoe doe je dit, hoe start je dat op, wat voor bankrekening moet ik kiezen, hoe zit dat bij de KVK, wat voor soort bedrijf moet ik opstarten. Dat soort vragen.


In de BusinessTribe heb je makkelijk alles bij elkaar wat je nodig hebt voor je bedrijf: praktisch en compact uitgelegde lessen, andere ondernemers en ervaringen. Je krijgt onwijs veel voor een lage prijs. Ideaal!

 

Ik word geïnspireerd door de Tribe en ben er blij mee. Ik zou de groepen nog wel meer als 'cirkel' willen gebruiken.
transparante plaatje
Daniëlle van der Swaluw
Ik vind het echt een mooi en inspirerend platform. Het enthousiasme is heel inspirerend.
transparante plaatje
Edith Debije
Ik haal er veel uit, als 'voeding' voor mijn bedrijf: keuzes maken en focus aanbrengen. De Tribe is enorm inspirerend met aanstekelijke, positieve energie. Ik hou ervan!
transparante plaatje
Susan van Asten

Wil jij ook leren, sparren en samen ondernemen?

Prik een datum en tijd voor een gratis strategiegesprek met team. Besprek jouw doelen en aanpak en besluit daarna of de BusinessTribe iets is voor jouw bedrijf.

Cente Oostlander - Restaurant Floor Teamcoach

Cente Oostlander

Restaurant Floor Teamcoach

Elke dag inzichten waar ik zelf niet op was gekomen

Je krijgt zetjes in je rug, zachtjes en zeker, die je brengen waar je heen wil. De BusinessTribe geeft mij elke dag inzichten waar ik zelf niet op was gekomen.


Als ondernemer sta je altijd alleen. Maar dat geldt niet voor de BusinessTribe: daar heb ik in één keer 600 metgezellen, die mogelijk iets voor je kunnen betekenen. Daardoor was het voor mij een logische stap. 


De BusinessTribe is een soort vrijstaat van mede-ondernemers die ook gaan voor duurzaamheid en gelukkige wereld maken. Er zijn er veel die net als ik eerst de 365 jaaropleiding hebben gedaan. 


De BusinessTribe is ook een soort forum waar je voor elk onderdeel van het ondernemerschap terecht kunt. Je krijgt fantastische dagelijks tips die altijd helder zijn, het is nooit ingewikkelde materie.


Ik heb er heel veel aan. Twee dingen die ik bijvoorbeeld leerde: 

✔ Hou het simpel. Je kunt veel dingen weglaten. Visitekaartjes zijn niet nodig, liever een goede LinkedIn pagina. Eindeloos aan je website spijkeren: Niet handig. Businessplan: Arjan leerde mij om gewoon te beginnen en stap voor stap door te gaan. Elke dag. 

✔ Wees vrij door door vrij en flexibel te denken. Het is niet ondenkbaar dat je op een gegeven moment weer iets anders gaat ondernemen. Blijf ondernemend.


De BusinessTribe is verrassend: het levert mij inzichten op waar ik niet zelf op was gekomen. Dingen die ik niet had geleerd door mensen te benaderen die ik al ken.


Door de aanmoediging in de Tribe heb ik de goeroe van mijn branche benaderd. Tot mijn verrassing wil hij met me werken! Je krijgt zetjes in je rug, zachtjes en zeker, die je brengen waar je heen wil. Het ondernemen gaat in je systeem zitten, zoals 365 in je systeem gaat zitten.

 

Doorgaans besteed ik (te) weinig tijd aan dingen die ertoe doen voor mijn missie en visie. De BusinessTribe helpt om mijn plannen concreet en waar te maken.

transparante plaatje

Ben van Zundert

Ik wordt enthousiast van de BusinessTribe. Lekkere inspiratie. Ik vind het fijn dat ik aangemoedigd wordt. Haal er veel energie uit.

transparante plaatje

Judith Nicols

In de BusinessTribe verbind ik me met gelijkgestemden. En met de dagelijkse thema’s word ik getriggerd om aan de slag te blijven met relevante zaken. Fantastisch!

transparante plaatje

Ton Heerding

Anne-Lies Smal - Kleurcoach bij Bloei

Anne-Lies Smal

Kleurcoach bij Bloei

Veilige plek om te proberen en ondernemerschap te leren

De BusinessTribe is: een schop onder je kont, sparren met ondernemers die expertise hebben in wat jij lastig vindt, successen vieren, business buddies vinden. En allerlei extra's aan trainingen en tools en schema's en weet ik veel wat.


In de BusinessTribe voel ik me gedragen, er is veiligheid: een enorme plek om te proberen.


Als ondernemer blijft de inspiratie maar doordraaien. Maar niet alle ideeën hoeven door de voordeur. In de BusinessTribe kun je checken: ‘Gaat dit wat worden?’. Door de feedback van anderen hoef je niet alles helemaal van scratch af aan uit te werken. Heel veel gooi je eruit zodat je alleen aandacht geeft aan dat ene wat goed gaat werken. En dat werkt.


Ondernemen kun je leren en in de BusinessTribe leer je dat. Niet zozeer als op school, maar veel meer vanuit de praktijk en van wat je zelf nodig hebt.


Ik zocht op een gegeven moment iemand om het ondernemen samen te doen. Toen vond ik via de BusinessTribe 3 anderen die dat ook wilden en zijn we met z’n vieren de Sister-Tribe gestart. Nu starten wij elke maandagochtend om 7 uur op met een Huddle (https://365businesstribe.nl/wat-is-een-huddle/). 


En dan heb je in de Tribe ook nog allerlei extra's aan trainingen en tools en schema's en weet ik veel wat. Dat is ook echt heel tof om te gebruiken in je eigen business.

 

De learnings en video updates gebruik ik bijna dagelijks.

transparante plaatje

Viona Terleth

Zoveel waardevolle content. 
Ik heb een stok achter de deur nodig om ermee aan de slag te gaan. 

transparante plaatje

Corine van der Zanden - de Kloe

Ik zocht (zakelijke) inspiratie en guidance en werd daarom lid van de BusinessTribe. Fijn dat je alle video's later nog eens kunt bekijken.

transparante plaatje

Jonas Braun

Paula Dilemma - Coach voor ondernemende mensen

Paula Dillema

Coach voor ondernemende mensen

Je bent niet meer alleen in je ondernemerschap

Veel ondernemers hebben toch een beetje het gevoel dat ze alleen staan in hun ondernemerschap. In de BusinessTribe verbind je met elkaar en zie je dat anderen ook worstelen met waar jij tegenaan loopt. Dan trek je samen op.

En we vieren de successen samen. Want het is heel fijn dat er een plek is waar dat kan, waar je vertelt wat er goed gaat, en wat nog niet.


Ook fijn van in de BusinessTribe is de steun van anderen. Dat je zegt dat je iets gaat doen en dat de anderen je eraan herinneren en op bevragen. Dat je een schop onder je kont van elkaar krijgt.

Ik wil ook inspiratie, een groot netwerk en succesvol ondernemen

 

Wij werden lid omdat we peers en mede-ondernemers zochten. Waardevol: elke dag krijg je een klein filmpje. Maar ik duik liever in één keer ergens in. Dus dan kom ik eens in de zoveel tijd online voor een rits aan info ipv elke dag een beetje ;)

transparante plaatje

Nadia Koppenol

Ik vind het materiaal interessant en ik zoek soms ook nog wel formats of stappenplannen elders. 

transparante plaatje

Ymke Rinsema

Als beginnend ondernemer leer ik heel veel van de onderwerpen die worden besproken, de reacties hierop en de uitgebreide database. Maar qua netwerken merk ik dat ik dat online toch moeilijker vindt dan off-line. Daar heb ik duidelijk dus nog wat te leren. 😃

Ik hou van de positieve, heldere en no-nonsens manier van de dingen duidelijk maken.

transparante plaatje

Christa Jonker

Karen Hettinga - Directeur van De Koffer van KAAT

Karen Hettinga

Directeur van De Koffer van KAAT

Sparren en brainstormen met experts

Doordat we elkaar in de BusinessTribe hebben ontmoet, doen we nu ook business met elkaar. We kennen elkaar en weten wat we bij elkaar kunnen halen en brengen. We gebruiken elkaars krachten in onze bedrijven. Dat is heel tof. En klanten krijgen daardoor meer waarde en een enorme groei en bloei en warmte.


Ik raad andere ondernemers aan om lid te worden van de Tribe. Alle aspecten van het ondernemerschap komen daar aan bod. En je kunt sparren en brainstormen met ondernemers die expertise hebben in wat jij lastig vindt.

 

Inspirerend platform! 

transparante plaatje

Ellen Houtman

Ik heb al veel geleerd heb, ook tijdens de 365 jaartraining, en toch: elke keer hoor, zie of lees ik wel weer iets dat helpend of ondersteunend is.

Stap voor stap helpt de Tribe me met de balans werk-en-vrije-tijd. En mijn tarieven heb ik verhoogd. Had ik anders niet gedaan.

transparante plaatje

Karin Jonkers

De lessen in de vorm van video’s vind ik prettig werken. Er is overweldigend veel info in de Tribe.

transparante plaatje

Jacqueline Groot

 

40% van de Tribe vind ik heel fijn: ritme aanleren, focus, marketing en de meditaties. Aanpakken, netwerken, weten wat ik wil, zitten al erg in mijn systeem. 

transparante plaatje

Annemarie Mosterd

Ik wil leren hoe ik klanten binnenhaal zodat ik kan leven van mijn onderneming. De opzet van de Tribe vind ik heel inspirerend: marketing, gratis webinars, goedkope seminars, wervend, laten zien wat jullie doen, jullie enthousiasme werkt aanstekelijk en verbindend. Dat vind ik mooi. Het is echt, dat is te voelen.

transparante plaatje

Nathalie But

Ik wil vooral te veel tegelijk: cursussen, ben met social media bezig, nieuwe website aan het opzetten. Door al die dingen wordt mijn dag versnipperd en kom ik niet toe aan wat ik echt wil doen. 
De Tribe zet aan tot focus

transparante plaatje

Maria Hetty van den Berg

Klinkt goed! Ik wil meedoen