Quickscan voor ondernemers

Doe de Quickscan

Lees de zeven stellingen hieronder. Bedenk na elke uitspraak of je die voor jezelf met JA of NEE kunt beantwoorden.

1. Ik ben overtuigd van de waarde van mijn dienst of product en vraag er met gemak een goede prijs voor.

2. Ik weet precies op welke knoppen ik kan drukken om meer klanten te krijgen.

3. Ik heb mijn groei voor de komende jaren ambitieus en ontspannen gepland.

4. Ik durf mijn dienst of product enthousiast te verkopen omdat ik zie hoe het mensen helpt.

5. Ik weet precies wat mijn ‘zwakke plekken’ zijn als ondernemer en heb daar een slimme oplossing voor.

6. Ik heb een voorspelbare financiële stroom geregeld van mijn business naar mijzelf.

7. Ik maak met mijn onderneming een merkbaar verschil in de wereld en mensen weten mij daarvoor te vinden.

Gebruik deze quickscan als een to-do list

In de ideale wereld heb je als ondernemer zojuist 7 keer ‘ja’ gezegd.
Zo niet: gebruik de quickscan als een to-do list met wat je als ondernemer nog wilt leren.
Nu weet je wat je kunt doen om leuker en sneller te groeien.

Wil je steviger groeien met je bedrijf? 

Alle 13 stappen die je nodig hebt voor een succesvol bedrijf behandelen we tijdens het LIVE ondernemersseminar Groots Dromen. 

Maak met een droom een succesvol bedrijfTijdens dit LIVE maak jij voor je bedrijf een concreet actieplan om er een succesvol en goedlopend bedrijf van te maken. Na het programma kun je sparren met andere ondernemers-met-een-missie, tijdens de netwerkborrel.

Deze dag kun je een transformatie maken: van steeds maar druk zijn met vanalles, geen overzicht en niet weten waar je moet beginnen naar een concrete strategie met focus, meer vrijheid en meer omzet en klanten.

Dit is het allereerste LIVE seminar in de geschiedenis van de Business Tribe. Deze unieke ontmoeting met andere missiegedreven ondernemers wil je niet missen! Er is beperkt plek en we geven dit seminar maar 1 keer, dus reserveer direct je stoel nu het nog kan.

Over de schrijver

Voorkom 7 valkuilen en leer ontspannen ondernemen

Meer ontspannen ondernemen met de Zevensprong - 7 daagse emailtraining