Privacy Policy
arrow_drop_up arrow_drop_down

PRIVACY STATEMENT

365 Business Tribe B.V. heeft de missie het ondernemersplatform van Nederland te creëren. Via onze website bereiken wij (aankomende) ondernemers. Wij verwerken hierbij op verschillende manieren persoonsgegevens. Wij nemen jouw privacy super-serieus. In dit document leggen wij jou zo duidelijk mogelijk uit wat dit precies inhoudt, waarom wij dit doen en welke rechten jij kunt uitoefenen.

Omdat de meeste privacy-verklaringen van bedrijven zijn opgesteld in onbegrijpelijke juristentaal, hebben we hier de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet in (min of meer) gewoon Nederlands. Wel handig dat we zelf ook snappen wat we je beloven, toch? Mocht er alsnog iets onduidelijk zijn, stuur ons dan vooral een mail op info@365businesstribe.nl.

Website 365 Business Tribe

Wij willen jou graag een mooie website vol inspiratie aanbieden die aan jouw verwachtingen voldoet. Om dit waar te kunnen maken, gebruiken wij websiteanalyse-tools, social plug-ins en advertentieplatforms.

Onze website gebruikt Google Analytics en soortgelijke websiteanalyse-tools. Deze programma’s registreren jouw sitegebruik en slaan gegevens daarover op. Wij gebruiken deze data om bezoekstatistieken over onze website te creëren en hiermee verbeteringen door te voeren.

Net zoals bijna alle websites die je bezoekt, gebruiken wij cookies. Wij gebruiken functionele cookies om onze website beter te laten werken, analytische cookies zorgen voor een beter gebruiksgemak en tracking cookies laten ons zien wat onze websitebezoekers op onze website doen. Met deze gegevens kunnen ook advertenties worden aangeboden. Om onze website te bezoeken, vragen wij jou akkoord te gaan met deze cookies, want dit zijn wij verplicht. No worries! Cookies doen je niks en horen er een beetje bij. Cookies van derde partijen zijn ook nodig om filmpjes te kunnen tonen op onze websites of te zorgen dat je informatie kunt delen op sociale media. Het mooie van deze cookies: nul calorieën. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Je kunt ook een browser-plugin zoals Privacy Badger installeren om (bepaalde) cookies te blokkeren.

Onze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze houdt bij welke pagina's je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van 365 Business Tribe te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

E-mail & 365 Business Tribe


Wanneer je een abonnement aanschaft bij ons, vragen wij meer persoonsgegevens van jou. In onze algemene voorwaarden kun je hierover alles vinden. Wij kunnen daarnaast persoonsgegevens van jou vragen als wij (gratis) producten aanbieden die los staan van het abonnement.

Jouw gegevens komen na jouw aanmelding terecht in het programma Pardot. Dit programma zorgt ervoor dat mailberichten worden verzonden en laat ons vervolgens zien of onze mailtjes goed gelezen worden. Voor ons is het erg waardevol om te weten of jij een artikel gaat lezen, doorklikt naar een filmpje of een ticket koopt voor een van onze events. Ook kunnen wij deze informatie gebruiken om jou meer content te sturen over onderwerpen die jij interessant vindt. Jouw gegevens worden niet gebruikt voor automatische besluitvorming of andere doeleinden.

De toestemming om mail te ontvangen, kan altijd ingetrokken worden. Wij geven onder iedere e-mail de mogelijkheid om jouw e-mailvoorkeuren binnen enkele muisklikken aan te passen of om je volledig uit te schrijven van alle e-mailcommunicatie. Mocht dit niet lukken, dan kun je ons ook altijd een mailtje sturen via info@365businesstribe.nl, dan regelen wij het alsnog.

Jouw privacy

De tools die wij gebruiken voor de website analyses slaan geen volledige IP-adressen op. Dat is fijn, want daardoor zijn deze gegevens sowieso niet meer te herleiden naar jouw computer, tablet of telefoon.

Als jij onze website bezoekt, vragen wij jou niet om gegevens in te vullen. We vragen dit alleen als je bijvoorbeeld een e-book wilt downloaden en wij dit e-book naar jouw mail sturen. Voor het toesturen van e-mailberichten vragen wij nooit meer informatie dan noodzakelijk. De informatie die wij van jou hebben, geven of verkopen wij nooit aan andere partijen en de informatie die wij verzamelen is veilig bij ons.

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens zeer serieus. Wij nemen noodzakelijke maatregelen om misbruik, verlies of toegang door derden tegen te gaan. Mocht er ondanks al onze inspanningen een datalek voorkomen, dan melden wij dit bij de daarvoor bestemde autoriteiten en nemen wij contact op met betrokkenen.

Je kunt het privacybeleid van Google en Facebook lezen voor meer informatie over het privacybeleid van deze partijen.

Bewaren

Als jij in ons mailingssysteem staat, bewaren wij jouw naam en e-mailadres met zorg. Als jij je hebt afgemeld van onze e-maillijst, dan zorgen wij ervoor dat jouw gegevens binnen 100 dagen uit onze systemen worden verwijderd.

Jouw rechten

Je hebt altijd het recht om ons te vragen om inzage te geven in de gegevens die wij van jou hebben. Ook kun je ons vragen deze gegevens te wijzigen of te verwijderen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geeft jou daarnaast het recht om een klacht over 365 Business Tribe in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je het niet eens bent met de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens (zijn) om(ge)gaan.

Tot slot

Mocht je na bovenstaande nog vragen hebben of een verzoek willen indienen, dan horen wij graag van jou. Stuur een mailtje naar info@365businesstribe.nl.

 

Laatst bijgewerkt op 17 sept 2020.

Cookies